Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sanna jag...bagatell



Se på mig i mitt
öga som skvallrar och du
ska se att där finns
också ett annat öga
som ler trots alla tårar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-12 18:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den vuxnes ansikte och i ögats vrå barnet inom dig?
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP