Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att du fanns...och ännu lever kvar



Fårade händer
kråksparkar i ögonvrår
vittnar om ett långt
och mödosamt liv fyllt
av både glädje och sorg

plockar gullvivor
till en tusensköna du
får dem för dina
ärliga blå ögon som
alltid gav mig svar på tal




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-12 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack...dina ord får mig att tänka på min älskade mormor.
2012-05-12

  träsnidaren
Fin dikt det här.
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP