Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jahaja...bagatell



Ge mig en vink ett
enda litet ögonkast
och jag ska ge dig
vad hela mitt hjärtas har
gömt hela livet för dig





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP