Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmerier...bagatell



Tänk om man en dag
kunde får vakna utan
någon tanke på
morgondagens måsten och
få älska av hjärtas lust




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 20:02



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Det hade varit något det..och vad är det egentligen som hindrar oss kan man undra
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP