Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laster som förgyller livet...bagatell



Bärnstensfärgad dryck
gudasänd med doft och smak
av himmel och jord
aftonhimlen ljus fågelsång
en Prince njuter än en gång




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En livets gourmand?
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP