Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muttrar...bagatell



Vi är våra drömmar
endast natten skiljer dagen åt
vakna upp och lev




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-05-12 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP