Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland uppstår oavsiktligt poesi ibland faller orden bara platt...bagatell



Vad är ord annat än
Champagne bubblor som spricker
och sprider glädje
om än för en kort sekund
lever några för evigt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 21:04



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
erfarenhet :-)
2012-05-12

    ADI Nehlin
bäst att njuta av både champagne och ord så länge de vara då...min erfarhet är att champagnen varar längst många gånger
:-)
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP