Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modernt skogsbruk



Torrlagda myrar
kalhyggen rotvältor sten
timmersläden står
och rostar vid banvallen
skogens guld för minnen till




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-13 13:11



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Hemska tanke!
Låt oss bromsa tiden och värna om allt ... innan det är för sent!

/kram
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP