Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I halsgropen...lovar, sista för ikväll bagatell



Tyst som en mussla
i var lögn ett korn sanning
som skaver blir en
dag en lystrande pärla
när tiden läkt alla sår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-13 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP