Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagar...bagatell



Varje frö ett ord
som du sår ska du skörda
i mening livet
några frön ska gro andra
ska liksom du och jag dö




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2012-05-14 23:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en hoppfull text men samtidigt stämd i mollton
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP