Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det borde heta \"kallast\"



in, ut, in, ut

kan jag andas imorgon
kan jag leva då
j a g
som kippar efter syre redan idag

brinner för att överleva
vill vara h e t

med ögon som glöder
läppar som bränns
och varmast av alla orden (jag talar djävulens språk)
- jag är elak




Övriga genrer av malin.
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-02-01 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.