Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta

ni som ska säga
som ska finnas
som ska trösta
få mig att minnas

här är jag
vem är jag

var är ni
ni som ska visa
ni som ska stötta
ni som säger er
vara så bra

vänner med mig

var är ni idag
när jag behöver en vän
när jag måste veta vilken väg att gå
var är ni då?




Övriga genrer av malin.
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-12 00:14



Bookmark and Share


  bergsdotter
Vägen du måste gå kan ingen bestämma
åt dig. Det är dit du klarar av att hitta själv.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.