Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt horoskåp sa för ett tag sedan att jag hade en astal influensa...


Astral förkylning

Astral förkylning
Stjärnorna sjukskriver sig
Natten sitter fast




Bunden vers (Haiku) av pafagel
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-02-01 13:34



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
och jag har slem i halsen,
förbannar månen =)
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

pafagel