Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det gå...bagatell



Talgoxar leker
tafatt skör gren spelar dem
ett spratt faller platt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-17 15:35



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Frambringar ett leende..fin betraktelse
2012-05-17

  Aftonvännen
Dikten är så träffande och naturlig, att det känns som någon nästas tanke dykt upp i mina egna.

Det gör mig alltid glad när någon gläds över det lilla.

Jag tror att det har att göra med god mental hälsa och närvaron av lugna stunder, som är så viktiga.
2012-05-17

    Madeleine Ågren (Maduska)
:-) Ja, nu har fåglarna brått!
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP