Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o.s.a...bagatell



Dina ord strös och
färdas med vinden mina
går med snigelpost




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-18 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP