Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterdyningar...bagatell



Hårda ord piskar
upp havet till skum vresig
martall tar plats i
hans dröm ger honom ingen
rofylld sömn vaknar sjöblöt

efter stormig natt
kroppen mörbultad och matt
ensam i sängen
sjöbrisen fläktar vädrar
ut nattens mörka minnen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2012-05-18 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP