Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agnar...för vinden...bagatell



Rörd inte skakad
dock starkt berörd till tårar
av brevet jag fick
önskar dig här och nu om
än för ett kort ögonblick




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
måste vara en dikt
om ett kärleksbrev.
fint skaldat!
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP