Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför midsommartid...bagatell



Slår inte ängen
vill se blomstren dansa och
niga i vinden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 16:38



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
klokt beslut...
2012-05-19

    ADI Nehlin
klokt beslut...
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP