Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta ett mönster

Inse
Vända om
Avbryta
Komma vidare
Börja om på nytt

Allt detta är inte så lätt
inte när man är ensam

Men för att lyckas i livet
för att lyckas som människa
då måste man klara det



Ta mod till sig
Ta tjuren i hornen
Göra det man inte vågar

Allt detta
det måste göras

För om man mår dåligt i själen
så fungerar ingenting i längden




Fri vers av Min fria själ
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-20 18:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Min fria själ