Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golddiggers kallades de förr i tiden...




21/5: Namnsdagslimerick till Conny och Konstantin


 

På Conny's Cafe i Calcutta

blev Konstantin het på en brutta

med sällspord förmåga

få eld på den låga

som gör pilska herrar bankrutta.








Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-20 23:06

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vad nu!?
är "Bodil" en man?
trodde det va' en fru
ser ut som en han, ju.

(förlåt, kunde inte låta bli -
blev så inspirerad : )

Love & Peace!
/annie bus
2012-05-22

    Bodil Sandberg
hujeda så fala en del frunimmer ä!!*

smile!!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP