Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galghumor

 


Ännu hade inte

hans sexliv avlidit

men man kunde se

hur gamarnas cirklar

blev allt snävare.



 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-24 09:37

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Det känns som under galgen
med ständigt krav ifrån seraljen
att var dag fullgöra mina plikter
och just sex anser damerna av vikt är
Så trots att alla där är sköna fagra
hjälper ej ens dubbel dos Viagra.
Ack skall det sluta just på detta sätt
protesterar jag i full falsett
som en snöpt Alesandro Moreschi
”Herregud jag orkar ej. Låt bli”.
2012-05-25

  lodjuret/seglare VIP
Jag förstår inte varför en o annan skall behöva gå onödan runt sex, när det är så mye mera av kärlek vi vill ha och ständigt behöver. Du har humor du, hoppas läsarna har det också.
2012-05-24

    ej medlem längre
Ler!!!!
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP