Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla önskas självfallet en Enastående Pingsthelg

av Irmeline och Calle




Hänryckning i limericktakt

 


 









Du Pingstafton på Fisketången

med blomdoften och fågelsången

och sol över hav.

samt frihet från krav!

Jag sitter här lycklig och fången.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-26 05:18

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Jä Känner Lokté
å sjö ô vàn
Du ä sô dokti
jä gråder egràn
2012-05-27

  Minkki VIP
Glad Pingst och sköna vindar!
2012-05-26

  Annie b'larsson VIP
Bilden - texten - som ett enda, en underbar enhet. Så fint tecknat av dig.
Calle önskas en underbar Pingst!
2012-05-26

  walborg
Hänförande!! Både bild och text! Stort tack - fattade först nu att det är pingstafton!!!
2012-05-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja här ska man man ju vara
njuta och låta jobbet fara
på vilan fila
låta andra kila
och hänryckningen ta in bara
Tack A:et & Glad Pingst!
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP