Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Getingbo på uppbyggnad under en möbel i köket. Hmpf.


Bygglov

Jag brukar berömma folk

som tänker

utanför lådan



visst brukar jag



men nu när ni

börjat bygga bo under en möbel

i mitt kök

utan att fråga om lov

blir jag lite lätt

irriterad




Fri vers av Tea Alex
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-26 11:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Förstår dig, tyvärr är det så med en del !
2012-05-29

  ULJO
Finurligt skriftat
2012-05-27

  Niclas Petersson VIP
Ring störningsjouren. ;)
Gillar.
2012-05-26

  Lynx63 VIP
Oj fråga om dom tänker dela på hyran/lånet?
Kram
2012-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Det okonventionella är härligt och ofta kreativt/innovativt.
Om ingen vågade tänka utanför ramarna skulle inga framsteg göras. Framför allt inte inom konsten/musiken/kulturen men även på andra områden.
2012-05-26

    ej medlem längre
Stick (ops! sting)slig, rent av?
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex