Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte klurig bara en tanke...bagatell



Drunknar i sina
egna ord meningen är
oljan på ytan
når aldrig upp ur djupet
spänningen är förlorad




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-27 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP