Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en tågstation någonstans i Sverige...bagatell



Står kvar minns
mötet han glömde tågen
har slutat att gå
det finns dagar han önskat
att hjärtat ska sluta slå





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2012-05-27 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP