Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenspegling...bagatell



I bubblan kläcks skör
hinna spräcks en droppe klar
vatten du och jag
ser livet an en ny dag
där solen går upp ur hav

släcks också livet
på nytt likt skepp går i kvav
du och jag i ett
och samma hav gryning till
skymning virvlar i vattnet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-28 21:48



Bookmark and Share


    corona
Fin
2012-05-28

    ej medlem längre
Det är sen sådan där haiku++. Mer än det så är det en enastående vacker bild.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP