Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt...bagatell



Som dimman böljar
lika rofyllt älskar de
varandra till sömns




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-28 22:17



Bookmark and Share


    ordskalv
Få ord men väldigt mycket innehåll! Bravo!
2012-05-28

  alvan
Vacker känsla skapar denna...
2012-05-28

    Birgersdotter VIP
vacker text..
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP