Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksbild från tidigt sextiotal...förra århundradet



Lina på Näset
vallar kor röda vallmor
guppar i linet
hälsingestintan hälsar
glatt på snusande farbror

på väg mot ekan
Lina bjuder spenvarm mjölk
di för hungriga
barn lax nödföda ger
fattiga riddare ro




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-28 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP