Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack kära poeter för alla era fina dikter!



I en strid ström av
alla ord vaskas ett och
annat guldkorn fram




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-29 23:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo, lär man sig dessutom läsa högt så går det att få åhörare från grannskapet då man står i full toalett i trädgården medan fåglarna gnisslar tänder och hundarna skäller.
2012-05-30

  alvan
Skriver under på den... De glimmar fint och starkt!
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP