" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





1/6: Namnsdagslimerick till Gunilla och Gun



"Förstår nog att han kunde trilla

för dig," sa Gun surt till Gunilla.

"Han sa du var fin i

din nya bikini

med trosor som var avdragsgilla."

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-01 05:37

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Det är ju Gunnel som har namnsdag idag!
Men det rimmar illa på trilla. Ingen ordning
på namnsdagarna numera.
Gunnel
2012-06-01

  Daniel_78 VIP
Gunilla som vet hur man får en revisor på fall!
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP