Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde bara inte låta bli! Kram, Calle. Varje läsare/inna har tolkningsföreträde




Till Olle och Seraljen



Numera så är måhända

den perfekta natten

att han klär på sig och går ut

och letar efter katten

medan hon tyst och diskret

släcker alla ljusen

och så effektivt hon kan

gömmer undan musen.






Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-01 14:41

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
ps. jag älskar den lille på bilden. jag får moderskänslor. ds.
2012-06-01

  Annie b'larsson VIP
Nu fick du mig att skratta igen.
2012-06-01

  Marja-Liisa Koski VIP
Den här var rolig! Skrattar så att magen gungar!
Kram!
ML
2012-06-01

  walborg
Musen sover
tyst det är i huset
låt det inre ljuset

...
nu tog rimmen slut ...
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP