Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta ebbar kärlek

När bandet väl gått av
finns ingen återvändo

Det nakna sårbara
gömmer sig omedelbart

Hur vi än försöker
når vi inte fram

Som vågorna
sakta dras från
stranden vid ebb




Fri vers av peoesson
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-01 23:54



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Väldigt vackert och poetiskt skrivet!
2012-06-18

  mare VIP
Ord full av sanning, bra beskrivning
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson