Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stig

Det är konstigt

hur något som skett

på 80talet

kan jaga mig

ända hit



Ända hit

till vägs ände










Jag har hittat en stig

på sidan av

till höger




Fri vers av Tea Alex
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 08:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rättfärdighetens stig är den (det) enda raka.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex