Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka är en egen stig.


Stig 2

Jag har hittat en stig

på sidan av

som du inte sett






Om jag plötsligt är utom synhåll

plötsligt försvinner på två sekunder

har jag börjat vandra min egen väg

slutat gå

i dina fotspår




Fri vers av Tea Alex
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex