Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gav känslan av att vara sedd

Du var två. Ögon
leende i suddig bild.
Är inte ensam.





Bunden vers (Haiku) av Ingegerd Carlsson
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 16:06



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Enkelt uttryckt och ändå SÅ stark! Bokmärker den!
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag