Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa dagar kacklas det värre än vanligt....


Text i repris

Kackel i hönsgården

Kvinnor på en arbetsplats
är som höns i en hönsgård
Ibland blir det ett jäkla kacklande
och en höna ska tvunget vara
så mycket mer än de andra
Hon behöver bekräftelse och beröm
trots att alla hönsen är där för samma arbete

Ibland känner jag mig som en höna
som har lust att fly arbetsplatsen
och finna ny plats att lägga mina ägg på
och arbeta i en hönsfri miljö




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 334 gånger
Publicerad 2012-06-04 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson