Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Little Devils Tower finner du i Custer State Park i South Dakota, USA


Dämoner


Om natten

kommer de krypande

de små, små

djävlarna.


Letar sig in

i din hjärna

tuggar sig in

i dina leder

spottar flisor i din

muskulatur.


Då säger klockan

bara tick, tick, tick

aldrig tack, tack, tack.


Om natten

kommer de

de små,

små

djävlarna.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-05 02:00

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Jag undrar:
Är djävlarna för de Svarta vita?
2012-06-06

  walborg
Huhu ... tack för varningen!
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP