Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1600




plötsligt


att vara en del

av


i blodet flödande

omlopp


på vingar inuti

kärleken


är dessa toner



livssyre




Fri vers av in effigie VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-05 08:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
allt har sin tid, sägs det, men musiken...
2012-06-05

    ej medlem längre
I vacker komposition

läser jag

om det som förenar ...
2012-06-05

    lenakarin
Ja! Plötslig insikt, och dessutom insikten att det är... allt
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP