Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara en smula egen är dock icke blott för egna företagare att vara. Det är envars förbannade rätt såväl som skyldighet. Till att vara egen är du skyldig, således.


Egenföretagarens devis





'Har du inte katt
får du vara din egen.'




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2012-12-03 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP