Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade...



blundar och ser ett
rosenrött skimmer när du
tar mig till himlen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-06 18:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det verkar ju myspysigt värre
håller hon med egen himmel
kan ni inte störas där heller
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP