Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick idén till det här livet när satt i karet och duschade. Ja, jag har hört att man kan stå och bada. Men jag föredrar att sitta och duscha. Jag får så många idéer då.


Precis som ett liv





Två roller möts någonstans i tid och rum. En dialog utbryter.
'Uppdrag i Prag' utbrister
- Ibland gillar jag inte att leva i filmen.
Varpå 'Plan 712 till Djakarta' replikerar
- Varför?
- För att den liknar ett liv.
- Men du måste.
- Varför?
- Alla lever en film.
- Tills filmen tar slut.
- Precis. Man har liksom inget val.
- Så fort någon regissör har fått en på hjärnan så lever man filmen.
- Ja.
- Men varför måste den vara så lik livet?
- Ingen vet säkert. Bara att det är så.
- Kan man ingenting göra för att, liksom påverka?
- Du kan ju alltid försöka.
- Jag har försökt.
- Ja?
- Jag lever en film och kommer inte ut, så är det bara.
- Ja så är det. Det är bara att acceptera och anpassa sig.
- Skit är det.
- Ja, en riktig skitfilm kan det vara.
- Men det kan vara bra ibland också.
- Ja och tur är det.
- Annars skulle det vara svårt att stå ut.
- Ja och bara vänta tills filmen är slut.
- Mmmmm.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-07 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP