Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litenlillasysteremma

Jag har förlorat förmågan

att skriva

uttrycka mig

i skrift bättre

än i tal




Det är febern

den som river

den som sliter

den som för mig

bort från er

och till henne

till den tid

då jag var stor

och hon var liten

liten

liten

litenlillasysteremma




Fri vers av Tea Alex
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-08 14:38



Bookmark and Share


  MaTao
Så mycket smärta - så vackert!
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex