Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån som vågar

Jag har förlorat förmågan

förmågan att se långt bort

in i en framtid

som inte är vår

fantisera mig bort och in och ifrån

den värklighet

jag lever i




Jag har förlorat förmågan

att knarka mig in i olika TVserier

olika tidskrifter (typ Vecko Revyn)

och glasspaket

från Glassbilen

är inte längre smärtstillande utan mer

barnkalas







Jag har förlorat förmågan

Jag har förlorat förmågan

Jag har förlorat förmågan






att blunda istället för att se

blivit en VuKseN

en sån som



vågar




Fri vers av Tea Alex
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-08 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex