Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappas ficka

I pappas ficka
tobak och tabletterna
för beroendet.




Bunden vers (Haiku) av Ingegerd Carlsson
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-09 14:10



Bookmark and Share


  Federico Romano
Allt läses efter egna erfarenheter kan man tolka det som, bra koncentrat..
2013-04-19

  Siggesdotter
Lite...kan berätta mycket...Sista raden avslöjar något som "gjort ont"
2012-08-14

    Doll
Gillar! Luktar piprök och läckerol som min pappa gjorde.
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag