Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är en underbaris uppenbarelse varelse. Du ljuter mod i mig om just jag var ledsen eller rädd. Du får också mig att lysa bara av att du är där. Din blotta närvaro skänker mig en härlighet bortom alla andra känslor. Därför älskar jag också dig.


Du har ett så vackert språk






Oavsett när du uppenbarar dig
på min barndoms tröskel
du verkar så lugn
så trygg

så full av liv
av tillförlitlighet
i din personlighet
i hela din uppenbarelse

du äger ett så vackert språk
det är som om hela världen
stannar av
eller borde göra det

så fort du öppnar munnen
kommer behagliga ljud ut
ord som värmer
och skänker glädje åt alltsammans




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-09 10:59



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vacker tavla!
Njutbara ord är trivsamt att finna ... sant/ kram
2012-06-11

  NågonAnnans
Mycket fint skrivet om någon man älskar.
2012-06-10

  ULJO
Ljuvlig text till en lika ljuvlig målning
2012-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, den va riktigt vacker.
2012-06-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vilken vacker
målning. Så fina
ljuva ljusa björkar!
WOOOOOOOOOOW!
*******************
2012-06-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
S å vackra sköna ord
P ålandade på vårt bord
R ar och fin ton
Å de ger skön zon
K ille! Trivseln blir ju smord!
2012-06-09

  Dufvenberg
Ljuvlig läsning
på en Lördag förmiddag.
Allt Gott.
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP