Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags för gudstjänst.


Silverhjärta

Ljusrosa klänning av tidigt 80tal

ärvd i kärlek

av Mormor B



Vit spets

vid silkig underklännings kant

tittar fram

och justeras



Lila under

och jumper ringad v

Halsbandshjärta

i silver




Fri vers av Tea Alex
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-09 13:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt med folk som har egen stil.
2012-06-10

  ULJO
Ljuvligt
2012-06-09

  tom boreland
sommarfin
tii något
sommarfint
2012-06-09

  Ola Rydberg
Vacker text
2012-06-09

    Doll
Va fin du blev.
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex