Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulna minuter

Stulna minuter,
när pendeltåget är sent
Borta för alltid




Bunden vers (Haiku) av pafagel
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-02-03 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pafagel