Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het sommarnatt

Nattvärmen gjorde det svårt att sova.
Jag vred mig mellan mina lakan och
luften tycktes vibrera av din närhet.

Min hörsel uppfylldes av din sång
och jag kände hur hett du längtade
efter min blodfyllda kropp.

Du kom närmre och jag kände hur du
var beredd med din snabel.

Smack!

Så var världen en myggjäkel mindre!




Fri vers av Maria Malm
Läst 677 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-06-10 15:28



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tack för ett oväntat skratt i natten.
2012-10-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
:) stickande träffande
2012-06-25

  Ljusletaren
Där satt den ... mygget så klart ... suveränt bra *skratt*

/kram
2012-06-14

  Blåbäret
så hårdhänt av dig :))
2012-06-12

  anits VIP
Mycket bra skrivet en
härlig text
2012-06-11

  © anakreon VIP
Tur du är kapabel
att avliva rätt snabel!
;-P
Calle
2012-06-11

  Niclastänkaren
HAHA Bra skrivet!
2012-06-11

  aol
där satt den s jäkla bra skriftat, ler
2012-06-10

  ULJO
Bra
2012-06-10

    ej medlem längre
skickligt
2012-06-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

Där fick du till det! Bra!
2012-06-10

  Armo
*ASG* Erotisk och skitrolig!!!
2012-06-10

    ej medlem längre
Ler, kul! *
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm