Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädd för vad framtiden ska visa. Rädd för att detta ska ta slut när det blivit för djupt...


Kämpar för att inte lämna dig

Jag tappar fotfästet och låter mig slungas in i en rosa dimma...
Så förvirrad och borta
Något som aldrig hänt mig innan
Men på något sätt kommer jag ner på jorden igen
När jag stänger dig ute
Förlåt min älskling men jag vågar inte
Jag vågar helt enkelt inte
För kommer du för nära
Så svider det när denna ljuva sång tar slut
Visst vi har redan börjat på den första versen
Men jag är så himla svag
Jag kämpar för att inte lämna dig
Men när du kysser mina läppar som du gör
Då försvinner precis alla mina bekymmer
då vågar jag släppa dig nära
Du ska bli fadern till vårt barn
Och jag kommer stanna även om jag för någon sekund har tvivlat
Men ändå vågar jag inte släppa dig nära
Men kan inte lämna dig
För du är min värld du är mitt allt




Övriga genrer av zeddi
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-02-03 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zeddi
zeddi