Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självvald ensamhet

Tänk om jag inte vill

släppa dig nära



Tänk om jag aldrig vill

låta någon älska mig

igen




Fri vers av Tea Alex
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-12 20:08



Bookmark and Share


  Bagan
Starkt!
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex